bird
woensdag 05 augustus | 12.39 uur

Banen

Operationeel manager

artisan_orchids_20170926-detail-1

Wat houdt de functie in
Als operationeel manager ben je resultaatverantwoordelijk voor de gehele operatie (oppotten, stokken en afleveren). Je stuurt samen met de meewerkend voorman en eerste medewerkers de operatie aan. Artisan Orchids heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt en deze nieuwe functie is gecreëerd zodat wij de groei kunnen voortzetten en onze toekomstplannen worden gerealiseerd.

Je neemt beslissingen op basis van feiten met een cijfermatige onderbouwing. Hierbij maak je steeds de afweging tussen financiële, organisatorische, menselijke en commerciële belangen. Jij weet als geen ander de balans goed te houden tussen mensen en processen. Dit doe je vanuit je authenticiteit en niet vanuit je hiërarchische positie. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de algemeen directeur.

Wat ga je doen
Als operationeel manager zorg jij er samen met je andere MT-leden voor dat de kar wordt getrokken. Gezien de omvang van de organisatie houd je de lijnen kort in het aansturen. Je bent dagelijks op de werkvloer aanwezig om mee te werken en verbinding te houden met de praktijk. De hele dag op kantoor zitten is niet aan jou besteed. Al met al een serieuze functie binnen een dynamische organisatie. 

Kwaliteit en organiseren
Daarnaast ben je continu bezig met de efficiëntie en de optimalisatie van het organisatorische en logistieke proces. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit te borgen van het gehele bedrijf. Je registreert data en houdt je bezig met de werkplanning en bezetting. Ook zorg je ervoor dat de communicatielijnen tussen alle collega’s soepel verloopt en waar nodig verbeter je deze.

Wie ben jij
Je bent een echte peoplemanager die stevig in zijn schoenen staat. Je bent proactief, toegankelijk, betrouwbaar en een sparringpartner voor de directie en jouw medewerkers over vakinhoudelijke als organisatorische zaken. Je bent gewend mensen op een positieve en sturende wijze te leiden. Respect krijg je van je medewerkers door heldere afspraken met ze te maken en naar ze te luisteren. Daarnaast ben je pragmatisch, oplossingsgericht, heb je een organiserend vermogen en ben je super gedreven.

Wat breng jij mee 
Je hebt ervaring in de glastuinbouw en leidinggevende vaardigheden. Je weet hoe het is om 30 medewerkers aan te sturen en ziet het als een uitdaging om ons bedrijf naar het volgende level te tillen.

Wat vinden wij nog meer belangrijk

  • Een MBO+ opleiding met HBO- werk- en denkniveau aangevuld met leiderschapscursussen
  • 5-10 jaar werkervaring binnen het vakgebied en een aantal jaren in een soortgelijke functie
  • Goede combinatie tussen een helicopterview & een mouwen-opstroop- & ondernemersmentaliteit
  • Passie voor het oplossen van problemen
  • Doel- en servicegerichtheid, georganiseerd en schoon
  • Geen 9 tot 5 mentaliteit en bereid om eventueel ook op zaterdag te werken

Wat hebben wij jou te bieden

  • Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen
  • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht en ervaren team
  • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
  • Een salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden dat bij je past

Splinternieuwe (naar eigen inzicht) in te richten functies en korte lijnen met de algemeen directeur

Verder lezen

Tags