bird
woensdag 05 augustus | 11.52 uur

Banen

Junior online marketeer

artisan_orchids_20170926-detail-2

Wat houdt de functie in
Als junior online marketeer ben je verantwoordelijk voor het realiseren van bezoekers en omzet binnen onze B2C-webshop. Artisan Orchids heeft de laatste jaren een groei doorgemaakt en deze nieuwe functie is gecreëerd zodat wij de groei kunnen voortzetten en onze toekomstplannen worden gerealiseerd.

Je neemt beslissingen op basis van je creatieve instinct en toetst deze met cijfermatige onderbouwingen. Hierbij maak je steeds de afweging tussen de (online) marktontwikke-lingen en commerciële belangen. Je rapporteert hierbij rechtstreeks aan de sales & marketing manager.

Wat ga je doen
Op dagelijkse basis schrijf je inspirerende content voor onze social mediakanalen en ga je actief de dialoog aan met onze volgers. Samen met de sales & marketing manager rol jij aan de hand van de marketing- en content kalender online marketing campagnes uit. Je zorgt voor exposure, branding en linkbuilding.

Omdat jij barst van inspiratie kun je commercieel aantrekkelijke teksten op productniveau schrijven en deze ook verwerken in een grafisch ontwerpprogramma.

Kwaliteit en online marketing
Doordat jij bent opgegroeid met social media ben jij in staat om diverse content te creëren welke aansluit op verschillende kanalen (Tik Tok, FB, Instagram en Linkedin). Ook draai jij je hand niet om voor het opstellen van prikkelende nieuwsbrieven met aantrekkelijke aanbiedingen voor onze klanten. Natuurlijk voer jij niet alleen uit, maar analyseer jij ook de resultaten om te meten welke content en campagnes succesvol zijn.

Daarnaast ben je continu bezig met de optimalisatie van de B2C-webshop. Je ziet het als een uitdaging om de kwaliteit te borgen middels een website die altijd up-to date is met aantrekkelijke content.

Wie ben jij
Jij bent een veelzijdige en enthousiaste collega die van aanpakken weet! Je vindt het leuk om met veel verschillende werkzaamheden tegelijk bezig te zijn en weet hier overzicht in te bewaren en prioriteiten te stellen. Je houdt van online shoppen, inspiratie opdoen en wordt blij van een online webshop die onze klanten een geweldige customer experience biedt.

Je bent proactief, toegankelijk, betrouwbaar en een sparringpartner voor de directeur op het gebied van jouw vak. Daarnaast ben je pragmatisch, oplossingsgericht, heb je een organiserend vermogen en ben je super gedreven.


Wat breng jij mee
Een opgewekt humeur en genoeg energie voor tien. Elke dag is voor jou een feestje en online is jouw tweede thuis. Een creatieve mind en tegelijkertijd een (aangeleerde) structuur om planmatig te werk te gaan.


Wat vinden wij nog meer belangrijk

 • HBO- werk- en denkniveau bij voorkeur e-commerce of marketing
 • 1-3 jaar online marketingervaring
 • Commercieel inzicht en affiniteit met SEO, SEA, en e-mailmarketing
 • Ervaring met Canva of andere grafische ontwerpplatforms
 • Initiatief, creativiteit, structuur in je werk en een analytisch denkvermogen
 • Passie voor wonen en interieur in het luxe segment
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit omdat je verantwoordelijk bent voor de sociale mediakanalen

Wat hebben wij jou te bieden

 • Een inspirerende werkomgeving waar je de ruimte wordt geboden om jezelf te ontwikkelen
 • Een leuke afwisselende baan binnen een hecht en ervaren team • Vrijheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen
 • Een salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden dat bij je past
 • Splinternieuwe (naar eigen inzicht) in te richten functies en korte lijnen met de algemeen directeur
Verder lezen

Tags